oooh min gud!

Kände att jag hade lite mycket igår så stängde av min telefon och för att plugga i lugn och ro... Fick skrivit lite på min svenska redovisning men det blir samma sak ikväll med tror, kan inte koncentrera mig har så mycket i huvudet i vanliga fall att jag inte kan plugga, men jag måste verkligen nu har så mycket i skolan. Har skaffat en almanacka nu så nu ska det bli ordning och reda på mitt liv.

Woop woop sitter i skolan och jobbar nu har rast så det är plugg som gäller, har min lilla dator med mig och har fixat in mig på skolans nätverk.... haha en riktig hacker eller vad det heter :)



Pusspåer!

Hemma hos Jack....

Sitter hemma hos Jack, han är dock i skolan men slutar snart.... Jag försöker att plugga men orkar inte för mycket som snurrar runt i huvudet och kan inte koncentrera mig, börjar bara tänka på pappa och massa skit. Åhh har inte tid med detta har verkligen super mycket i skolan nu och vill bara få allt klart så jag kan ta studenten!!!!

Meeen meen det är bara att bita ihop, helgen har dock gått alltför fort. Fredagsmys hos Jenny, där var även Malin och Linus och så klart Edwin, Sebbe och Simon och en kompis till dem, det blev tacos och så skall det låta. Erik är i Berlin och har det gott. Lördagen blev det fullrulle, köpte färg för våran hemlis och var på namngivningskalas för Evelina och så hämtade vi Sara i Öresjö för våran hemlis. Blev en målning på kvällen sen åkte jag och Sara hem till mig, Jack hade vart ute och firat en kompis så han kom också hem till mig. Söndagen blev tidig, upp för att åka till Jenny och måla. När det var klart mötte jag upp Jack i stan för att åka hem till honom och fira hans mammi som fyllde år. Hon fick en tröja utav oss som hon blev jätteglad för. Måndagen åkte jag till pappa på sjukhuset var där hela dagen sen kom Jack dit efter skolan och även mamma. Pappa fick lite permis och följde med ner till salongen för att raka av de små fjunen han har fått på huvudet och både jag och Jack klippte oss.

Så nu är det tisdag och denna dagen kommer bestå av plugg, för det är ett måste!

bilden är tagen från Jennys blogg. Jag och sara är i full fart med

Pusspåer!

Ingen motivation....

Har:

- Bokat lokal till student firandet med familjen
- Börjat fixa med balklänning
- Äntligen klippt mig, (gjorde det sist i september)
- Hälsat på pappa på sjukhuset
- Målat om Sebbes rum hemma hos Jenny och Erik med Sara "hemlisen"
- Sökt lite jobb och så
- Precis kollat på Inglourious Basterds
- Fixat studentklänning

Ska:

- Plugga som en idiot....
- Religion, hinduism och buddism
- Börja på projekt arbetet
- Svenska redovisning om Moberg
- Läsa en bok i svenskan
- Samhäll nåt papper med frågor
- Ha nationella i svenska B
....har så mycket mer som måste göras men orkar inte tänka på det nu.

Vill:

- Ha den 28 Maj!



sömn tack...

Är ju inte riktigt van med att gå i skolan så denna veckan har vart jobbig, tisdagen gick jag 14:00-22:00 kom hem och slängde mig i sängen men kunde inte somna, onsdagen var alla i klassen lediga förutom vi som ska tävla kl 09:00 var man i köket igen och prova olika grejer (vi måste göra våran meny) sluta vid 14:00 och då åkte jag till pappsen och hälsa på honom på sjukhuset han skall få sin sista strålning idag och sen flyttas till kungälvs sjukhus så får vi se om det hjälpt. Efter det åkte jag till Frida på salongen då en utav hennes praktikanter behövde låna nån rockig party outfit då de skall åka på nån mässa i helgen, åkte med Frida hem till henne och myste med varm choklad och vispgrädde sen åkte jag hem kom hem vid 23:00 och då blev det bums i säng, slockna dock direkt.
Och idag då började man kl 08:20 inte alls kul, har haft religion nu och skall snart ha estetisk verksamhet, men den skall jag smita ifrån sen hiihi jag ska nämligen vara med i en film idag om skolan så dem ska filma mig i köket och så hahah grymt nervös!!!! Berättar mer om det sen...

Pusspåer!


Go kväll!

Nu är det mycket att hålla i huvudet måste skaffa en almanacka och skriva upp allt, just nu skriver jag allt i min mobil. Har mycket i både skolan samt annat skoj på g. Känner att skolan kommer gå snabbt nu tills studenten.
Håller på att söka jobb samt lite olika stipendier, sen så skall jag vara med i en film för skolan, vet inte riktigt hur det kommer gå till skall få reda på mer om det på torsdag sen så skall jag jobba på Drottnings Silvias barnsjukhus event på Hills golfklubb igen, gjorde det förra året och det var riktigt skoj. Skall även ha två veckors praktik på NK:s delikatessen.

Min helg har vart riktigt slapp, det blev lite hemmakrök hos Michaela i fredags. På lördagen tog jag tåget hem för att möta upp Jack i stan, vi skulle hälsa på pappa på sjukhuset när vi var där kom även Jenny, Erik och Edwin på besök.
Senare på dagen lagade jag och Jack jättegod mat hemma hos mig kyckling paneng med lite wokgrönsaker och ris, och sen så åkte vi in till bergakungen och gick på bio. Kollade på Alice i underlandet i 3D, första gången jag var på 3D bio och det var rätt coolt, fick dock lite skav på näsan utav glasögonen. Filmen var helt okej men hade nog lite förhöga förväntningar, sen ville jag egentligen kolla på Avatar men den var slutsåld. Jack var också lite besviken på Alice i underlandet då han tyckte den skulle vara mer som den tecknade, denna var ju en helt annan berättelse. Men men det var mysigt ändå.

Idag har det inte gjorts så mycket städade hemma, jag diska och Jack dammsög. Åkte in till stan hitta en skit cool liten jacka på H&M för 150kr då de har 100kr rabatt på alla jackor och kavajer, så nöjd och glad åkte vi hem till Jack. Där var middagen precis klar så vi käkade sen blev det gymmet, jag solade dock bara hehe :)

Nu väntar jag på att Jack skall bli klar med sitt datorspelande så det kan bli film mys med lite godis!

Denna tjusiga bild är från i fredags, står och väntar på bussen för att åka till Mela :)

Puss och så!

Vill ha den 28 Maj!

Nu har jag vart dålig på att skriva igen men har ju inget internet så har lite svårt att uppdatera då dock har jag ju inte vart hemma så mycket heller men har pluggat som en idiot så fort jag haft tillfälle.

Så min helg har varit lugn, vart med Jack och så åkte hem till min mamma i Västerlanda i Måndags för att få lite hjälp med mitt plugg. Är så fruktansvärt kass på matte så behövde nån som kunde förklara lite haha men även mamma hade lite svårt med det först. Men det var mysigt att vara hemma, har ju lovat mamma att komma hem en hel helg snart men det är lite svårt att få det att passa in är alltid nåt nån helg som man lovat någon att göra. Tisdagen blev även den en heldag med mammi, åkte och överraska Frida på salongen med lite godsaker och så. Innan mamma åkte hem släppte hon av mig hemma hos Michaela då hon är hos sin pappa i Ytterby och passar deras hund, vi myste och så pluggade så klart! 

Sen äntligen kom onsDag, dagen med stort D liksom! Ska ju vara med och tävla som årets kockelev 2010 i väst! Och det är ett sjukt stort prov bara teoretisk om allt i princip som jag lärt mig sen ettan. Sen var det även en matte del med kökskalkylering. Men provet kändes bra och jag är nöjd så mer kan jag inte göra, nu måste man bara vänta tills den 28 maj. Får reda på hur det gått då på studenten och allt, kommer att få gå upp och få diplom och så förhoppningsvis ett pris hihi! Kvällen kunde inte avslutats bättre än med en grym kökslektion då vi lagade och fick käka havets läckerheter som ostron, kräftor, pilgrimsmusslor, blåmusslor, grönmusslor, bläckfisk, krabba och så gjorde vi egen pasta. Sen åkte jag hem till Mela igen...

Och idag har man vart i skolan så klart, fick reda på att jag ska vara med i en annan tävling men detta är en lagtävling så jag, Sofia och Jann ska tävla. Denna gången är det en praktisk tävling och vi ska laga en tre-rättersmeny till 4pers till en jury. Tävlingen hålls på Burgården och heter VGS-trofén. Skall bli grymt skoj... Men det är inte förrän den 6 Maj.

Nu är jag hemma hos Mela igen skall strax gå ut med vovven sen så blir det deg framför tv:n med en film, mmmm sovmorgon imon! Me like!




Blev sushi till lunch idag hade ju glömt mitt bamba kort^^

Pusspåer!


Nu har man vart hemma i två veckor....

Nu har jag vart så här dålig på att skriva igen och har gjort massa med grejer men tänker inte skriva nåt super långt inlägg om vad jag gjort... (har ju inget internet hemma det är anledningen)

Så vad har jag gjort då jo, vart på min brorsbröllop, min klass hade återförening, Wilmas dop, vart hemma hos Jack rätt mycket, skolan har börjat, Michaela har sovit hos mig, vart på kungsmässan med Jenny och Malin, gjort om i mitt badrum, sovit hemma hos min syster Frida, vart och hälsat på pappa på sjukhuset jätte mycket. Lekt en massa med Edwin, varit på lan hehe hälsat på hos underbaris Sara i thn, Hälsat på pappa hemma hos honom då han fått lite permis så lagat mat med honom. Och det bästa som hänt mig sen sist!!! Jag skall tävla som årets kockelev i väst 2010 på onsdag! Jag represnterar ensam hela Ester Mosessons gymnasium och tävlar mot tre andra skolor... så på onsdag klockan ett får ni hålla tummarna för mig!

Just nu då så är jag hemma hos Jack, skall snart kila ner och äta frukost sen så blir det att plugga inför onsdag.

Idag är det två veckor sen jag kom hem, hjälp vad fort tiden går!

PUSS PÅ ER / H


RSS 2.0