JAG VILL HA DEN 5 DECEMBER!

Nu har pappa bokat biljetterna och jag har fixat ledigt! Den 5 December kommer Pappa och Jack hit, och de åker hem den 10 December! Gud kan knappt vänta, vill bara att dagarna ska gå lite fortare nu!

Oh im High on life!

Nu blir det att jobba på och få dagarna att gå!

Greetings from England / H

Starbucks!

Vaknade imorses och kände mig helt tom och ensam! Kan bero på att Michaela inte är här längre, hon hälsar på sin mamma i London och kommer hem på söndag igen. Var verkligen jättedepp, haha käkade lite spaghetti och k-sås rester från igår till frulle och sen så klädde jag på mig och drog in till stan med Lucy och Ella, så klart blev det Starbucks... en STOR varmchoklad med vispgrädde och en bit rocky road! Men Jenny din är mycket godare :) Har du lust att skicka receptet eller lägga upp det på din blogg? Så är du söt!

haha har färgat ögonbrynen idag med, bad om ljustbruna men det blev rätt mörkt... Men det försvinner ju som tur är efter nån dag. Ser faktiskt redan bättre ut...

Nu när M inte är hemma så passar jag på att organisera i vårat rum som vart katastrof haha nu ska det äntligen bli ordning och reda så man kan packa upp. (har inte gjort det än) Börjar bli lite jobbigt att leva i en resväska...

Men nu blir det att slappa framför tv:n, upp och jobba imon!

Puss på er alla!

Lucy och Ella, tyskarna liksom!



Tripp, Trapp, Trull

Greetings from England / H

I love Juice!

Sainsbury's Juice sortiment är bäst! haha blir beroende av Juice här! Provade lite nya sorter idag, Pomegranate & blueberry (granatäpple & blåbär), Florida pink grapefruit (rosa grapefrukt) och så klart den gamla godingen bara granatäpple :)

Köpte en jättefin jeans skjorta idag på H&M... kommer nån bild på den snart :)

Vi blev så mätta efter maten så det har bara slappats. Sitter i Fönstret i vardagsrummet, det är enda stället man kan få bra internet, där kan man nämligen koppla upp sig på hotellets internet. Kikade lite på Bilddagboken som jag inte gjort på evigheter, såg då att Sara har lagt upp typ 30 bilder på mig från massa olika saker vi gjort och skrivit att hon saknar mig och vill att jag ska komme hem! Hon är världens bästa och underbaraste den tjejen! haha så nu har jag suttit här och gråtit är ju rätt käsnlig av mig. Så ville bara säga att Sara Olsson DU är min bästa vän! Älskar dig mest! <3

Blir mys nu skall kolla på The Grudge med Ella, Lucy och Claire... haha och alla hatar vi skräck, tur att jag sett den innan och vet när jag ska blunda hihi ;)

Min Prinsessa!

Greetings from England / H

Måndags Mys!

Blev stan med Ella och Lucy, fika på starbucks sen lite affärer. Kollade in ett ps3 och Dj Hero hihi :)

Gick till ett ställe som heter Eye Bar och fixade mina ögonbryn, med sytråd. Blev helt okej men ska tillbaka imon för att färga dem. Sen åkte vi till Sainsburys och handlade lite mat, fick köpt en chokladkalender! Med de där Miranda Nallarna...

Nu har vi lagat Spaghetti och K-sås och ska ha mysig middag i vårat underbara personalhus, får se om det händer nåt mer spännande ikväll :)

Greetings from England / H

Nu vill jag visst ha den 7 December istället?

Pappa ringde precis och tydligen kommer de den 7 December, vi får se hur detta slutar...

Nån gång kommer de ju i alla fall, segt att det blir längre och längre dit bara :(

Greetings from England / H

Kan man få den 3 December istället?

Fick reda på utav av Jack igår att han och pappa inte kommer den 28 utan kanske den 3 dec istället. Blir så jäkla besviken, måste jag gå och be om ursäkt och ändra hela jävla schemat igen. Men men, kommer fan inte göra det förrän jag vet att pappa bokat biljetterna och de inte kan ändra det igen.
Orkar inte gå runt och hoppas och sen bli besviken igen.... Vet att det bara är fyra dagar senare men det är inte bara att mig och ändra hur som helst här. Får hoppas det finns nåt rum ledigt här på Mallory nu.

Skitsamma, nu orkar jag inte lägga nån energi på det, det är måndag och jag har två dagars ledighet att se fram emot, har dock inga planer... Får se när Claire vaknar, vi skulle antagligen hitta på nåt :) Men det är typ ingen som har några pengar kvar, haha löning är på fredag och jag är den enda som har pengar kvar så ingen kan direkt hitta på nåt. Men igår gick vi i alla fall till The Duke. Mitt favorit ställe här, det är en sjukt snygg pub. Inredning är så cool. Vi satt med några engelska kompisar i ett utav båsen, som liksom är som en låda, utifrån ser det ut som en frakt låda, men där inne är det två soffor och ett bord och en tv och ett ps3 :)
Så man sitter där inne och dricker och spelar, så sjukt kul det blev tekken5 och ett nytt skit roligt spel som heter Dj Hero det är som Guitar Hero men man är dj istället. Grym musik och sjukt kul, och jag var faktiskt rikigt bra. haha vill ha det spelet! Finns det i Sverige?

Just det, Secret Santa i köket blev ändrat för det blev nåt fel så vi var tvugna att dra om och fick Phil istället en utav kockarna haha och jag vet redan vad han ska få, en flaska vodka för det har han sagt. Han sa i köket, - Den som har mig i Secret Santa jag vill ha en flaska vodka. I personalhuset fick jag Ben och Mela fick Jana, vilket är väldigt bra då de är ett par så vi kan köpa nåt kul till dem tillsammans :)

Hopp blir en film och hoppas att Claire kan höra av sig snart :)


Roligare än Guitar Hero :)

Greetings from England / H

Kan man få den 28 tack!

Bara en arbetsdag kvar sen är man ledig igen, skall bli så skönt... Behöver sova ut! (vilket jag är rätt bra på)

Igår kväll kollade jag på GSI Gruppen För Särskilda Insatser... Fick nästan lite hemlängtan när jag såg den, glömde nästan av vad filmen handlade om för jag typ ååh spårvagnar, café vasa, brunnsparken, skånegatan och ja blablabla så fick spola tillbaka och börja om.
Idag blev det andra filmen i Johan Falk serien under min lilla rast, Vapenbröder heter den. Jag har dock lite svårt för Johan Falk som skådespelare, han känns så fejk och tillgjord. Där emot Joel Kinnaman "Frank Wagner" Oh han gillar vi! Riktigt duktig!

Kanske blir nästa film National Target att somna till ikväll... :)

EN vecka kvar tills pappa och Jack kommer Wiee!

Just nu är min beställnings lista från Sverige:
  • Lösgodis från Tempo i Skepplanda (bästa)
  • haha konstig men ah grötris, har ju lovat att göra riktig tomtegröt på julafton
  • Naturgodis, Majs Crackers
Måste fundera lite till, vet att det finns saker jag glömt men som tur är kan man köpa det mesta på IKEA <3

Har faktiskt vart här i två månader idag, det säger vi grattis till! Än så länge lever jag! Och har forfarande skoj! Tiden går faktiskt fort när man inte tänker på det, kommer säga wips så är jag hemma haha :)


Greetings from England / H


Woop Woop!

Skall sova nu men är så glad så jag vet inte hur jag ska klara av det! Pappa ringde förut idag och berätta att han och Jack kommer den 28 Nov och stannar i fem dagar! Och så hyr de bil och allt... så det blir både London, Leamington och Birmingham. Åh det ska bli så skoj som jag saknat dem båda! Måste skriva en liten beställningslista på vad jag vill ha från svearike hihi :)

Efter jobbet idag så drog jag, Claire, Michaela, Harry och Nick och bowla. Kan ju säga att jag var inte sämst men jag var inte bäst heller haha men skoj var det, får ta och göras om! Tog dock inga bilder men som sagt haha vi måste göra om det för jag vill ha revansch!

Snart får jag pussa på denna killen! Hur kan man inte var glad liksom! :)


Greetings from England / H

Gingerbread baking!

Idag var det jobb igen... Går fortfarande lika bra och de är jättesnälla emot mig! Fast de tjatar hål i huvudet på mig om att jag ska göra svenska köttbullar till personalmat så får la se till och fixa det snart, har ju faktiskt lovat dem det. Idag provsmakade head chef både lingon och hjortron sylt haha och han tyckte det var riktigt gott. Jag börjar få julkänslor nu, all förberedelse är i fullgång. Ska bli spännande med Engelsk julmat i år. Här ger man tomten en morot, körsbär och minced meat pie, de bara skratta åt mig när jag sa att vi ger tomten gröt. Så jag har lovat att göra gröt till frukost på julafton eftersom vi jobbar då, sen ska de även få smaka ris a la malta. Jag ska nog allt se till att få ett litet svenskt julbord :) Kommer sakna alla svenska traditioner, och kommer speciellt sakna min familj över jul! Älskar min stora familj och jul stök, även fast det kan vara kaos ibland så är det underbart.

Fick även reda på att min bror ska gifta sig! Grattis till honom och Jessica så klart! De gifter sig dock den 14 februari så jag är inte hemma vilket är lite trist eftersom jag aldrig vart på ett bröllopp som gäst, haha har bara jobbat.

Men men julkänslorna tog över så på rasten bakade jag, Michaela, Claire och Lucy pepparkakor... men degen som vi köpte på Ikea som var på 500g var visst bara på 200g när vi skulle ta fram den, hehe jag och M har norpat en del då och då. Men åh så gott det är! Vi hade ingen gavel eller några formar men några fina figurer fick vi allt till. Pepparkakshuset får vi ta och vänta med tills det är december i alla fall! :)



Greetings from England / H

My Look, My Style, My Life!

Tisdag då!

Vaknade vid två tiden hehe som de flesta vet är jag rätt duktig på att sova länge, och när ingen väcker en hur ska jag då kunna vakna? Gick i alla fall upp och ät frukost, det vanliga en grov macka med philadelphia (stavning) och gurka sen ett glas granatäpplejucie! Samtidigt som jag åt frukost satt Clarie och åt lunch :)

Sen bestämde vi oss för att åka in till stan, jag köpte en juklapp till Michaela, men kan ju inte säga vad då jag vet att hon läser här. Den är i alla fall väl gömd :) Sen så måste jag fixa julklapp till en utav diskarna i köket. Vi har Secret Santa och jag fick honom haha har ingen aning vad jag ska köpa till honom han är från polen och säger typ ingenting mer än hej till mig. Blir att hitta på nåt, spännande det där, undra vem som fick mig?
Vi ska göra samma sak i personalhuset hoppas jag får nån lite roligare då :)

Michaela jobbar ju idag så det blir att kolla på film ensam, har kollat på John Tucker must die och nu kollar jag på Twilight, måste upptadera mig lite då vi ska se New Moon! Är dock inget Twilight fan men måste ju ha koll på vem som är vem :)

Mycket bättre igår då kollade jag och Michaela på skräck, The Uninvited... Riktigt läskig haha låg och kolla upp i taket och krama M medans hon bara - Hannah det är bara film! Jag är konstig, jag hatar skräck filmer för jag är så jäkla lätt skrämd och mycket tack vare Jack men ändå kan jag inte låta bli att se dem för jag älskar den där känslan av att vara rädd fast jag tycker det är så hemskt!

Kanske blir nån mer film ikväll, vem vet får se vad M orkar med. Hon jobbar ju imon och jag är ledig igen. Åh jag vill till Ikea, måste bara hitta nån som kan köra :(

Måste packa upp snart, har inte gjort det än! :S

Michaela du är bäst kämpa på! <3

Claire, Michaela och jag... Bilden från när vi var ute i tisdags!


Greetings from England / H

Det är dags för Söndagsmys!

Helgen har passerat och den gick för fort... Jobbade fredag men var ledig på lördagen så det blev utgång på fredan... Smack med några från personalhuset sen så träffa vi lite andra kompisar ute... Men det var drum & bass på Smack och det är inte riktigt min musiksmak. Men vi hade skoj ändå, det blev en lugn kväll.

Lördagen blev Donken med Eva sen så passa vi på att handla lite för att fylla på kylskåpet. Sen var det bara mega deg för min del under hela dagen. Det blev lite fix på farmville hihi, sista avsnittet av True Blood säsong två (helt galet spännande) sen filmen Bridewars, Transformers 2 och G force haha jag var som sagt rätt slapp. Somnade i alla fall gott.

Söndag vare jobb igen, fick även mitt schema för december och det var inte så skoj men det blir att kämpa på den månaden. Jobbar hela jul och nyår... WO-HO!

Nu ska jag och Michaela ha söndagsmys med kanelbullar, tea och granatäpplejucie och nån bra film, har precis kollat på Pretty Women får se vad det blir nu?

Två dagars ledighet nu! Gött!

Greetings from England / H

Ursäkta men har du sett herr gurka?

haha glömde ju berätta en sak, när jag och Michaela gick från bussen efter att vi vart och handlat mat så sa det knak i Melas påse men inget trilla ut och den verka hel... Efter ca5 min när vi nästan är framme vid Mallory kollar Mela i påsen, och säger - Gurkan är borta, hallå har du sett gurkan? haha så klockrent, nånstans på vägen tappa vi våran gurka. Vet inte vad det var men vi kunde inte sluta skratta åt det och gick runt och sa - gurkan var är du? har du sett gurkan. Dock fatta inte restan av gänget vad det roliga var när vi kom tillbaka till hotellet. De bara - Oj vilken otur. Torrbollar ;)

Greetings from England / H

Tiden går fort när man roligt!

Idag har vi varit i Leamington i tre veckor! Tre veckor sen vi lämnade Plymouth, jag saknar Plymouth kommer alltid minnas den staden har haft så roligt där och jag saknar min värdfamilj, de var helt underbara. Jag saknar så klart Sara! Hon ringde häromdagen och berätta hur hon hade det, allt var bra med henne. Hon har träffat nån ny kärlek (förvånad? öhm nej) man kan ju säga att hon liksom letar efter den rätta. Hennes mamma och pappa träffades nämligen när hennes mamma var och jobba i england så jag tror hon har lite det som mål hon med hehe :)

Men som sagt nu är man ju i Leamington, andra delen på mitt lilla äventyr jag har gett mig ut på. Och det känns riktigt bra här, tiden har gått så sjukt fort, tror det var 15veckor kvar nu eller nåt. Sen har jag så mycket jag måste hinna med innan jag åker hem så det är galet. Men även fast tiden har gått så fort känns det som jag har vart här jättelänge! Jag känner mig verkligen hemma här, dagarna går utan problem. Får inte den där riktiga hemlängtan än, bara saknad efter vissa personer hihi! 

Mina tvådagars ledighet gick för fort! Igår så tog vi det lugnt, jag och M åkte in till stan... Luncha på en jättegod restaurang och passade på att hämta mina solglasögon som jag hade lämnat in på lagning, de råkade gå sönder i Plymouth och jag glömde hela tiden av att lämna in dem. Sen handla vi mat, jag köpte en gröt som jag ska börja käka till frukost. Hoppas den är god, har ju hjortron sylt till med mm yummie!

Kvällen blev en oväntad utgång som jag ska sent ska glömma haha, det blev lite fel och plötsligt var vi på en strippklubb... Hade ingen aning, trodde det var en helt vanlig klubb men när vi kom såg vi att vi änna kommit lite fel! hahah ett minne för livet dock, har bara sätt sånt på film. Kändes lite knas att folk faktiskt går till sådana ställen men men resten av kvällen var riktigt skoj.

November är ju snart förbi och snart kommer pappa och Jack! <3

Greetings from England / H


Min pappa säger att jag är söt så det så!

haha ser ut som ett träskmonster, men efter att jag och Mela färgat håret så gjorde vi ansiktsmask utav avokado, enligt Mela ska det vara jättebra... Huden blev jättefin men jag föredrar att äta avokado istället. Nästa gång så ska vi köpa de ansiktsmaskerna som man drar av... ooh dem gillar jag! Känns så creepy!

Har myst med film ikväll... The proposal blev det, söt kärlekskomedi! Vi skratta ju en del, men kan bero på våran dåliga humor :)

Vi båda är ledig imon med så då bliire stan!

 

btw Lycka till Jack på mönstringen imon :D

Greetings from England / H


Igår firade vi 7 veckor tillsammans!

Jag och Michaela firade 7 veckor tillsammans i England igår! På onsdag firar vi tre veckor i Leamington! Och redan på söndagen som kommer blir det 2månader! Oh herre vad tiden går fort!

Har inte hänt så mycket sen sist, jobbat jobbat jobbat! Har nu äntligen två lediga dagar och Michaela har fått ledigt samma dagar som mig så det är jätteskoj! Igår så var på Dukes som vanligt, det var jag, Mela, Jana, Ben, Lucy, Eva och Jonathan. Sen blev det så klart Kelseys. Vi spelade biljard och det blev Sverige vs England och kan ju säga att jag stolt försvara Sverige och det slutade med att vi vann med 2-1 av 3 matcher... Var riktigt nära att vinna alla tre.

Ringde pappa igår då det var Fars dag och önskade honom Grattis! Så söt var han som sa att det är tråkigt hemma utan mig och att han längtar efter mig! Sen berätta han att jag skulle kolla upp boende den 27-28 november för ca4 dagar för då kan det hända att han och Jack kommer ner och hälsar på! Som jag längar efter dem båda. Saknar att få mysa med Jack, hehe börjar bli lite tröttsamt att krama kudden när jag ska sova.

Tur att jag har Michaela här vi brukar säga att vi är som ett par, hon är mannen och jag är frugan! :) hehe idag sov jag och M till klockan 15:00 så blev inte så mycket gjort idag mer än plugg, vi ska färga håret nu och så blir det nog en film ikväll med lite kanelbullar och lingonsaft.

Imon blir det däremot stan, måste handla lite mat! Har ingen granatäpple jucie kvar :(

Hoppas alla har det bra!

Toaletten på Duke's! Älska väggen!



Greetings from England / H

Pink is not a colour it's a lifestyle!

Mitt allt elände kommer det i alla fall nåt positivt!

Vi har ju haft möte om vårat personalboende detta var den 28 october och nu fick vi en liten lapp inskickad under dörren där det stod att efter mötet och inspektionen så har de kommit fram till att vi ska få en renovering. De ska börja med vardagsrummet, om det blir som de sagt blir det ny färg och en ny matta och kanske en ny tv. Ser fram emot detta hihi dom skall börja på torsdag... spännande! Sen efter det ska de fortsätta vidare i huset! Jag och Michaela har verkligen fått det mysigt i vårat rum nu. Har dock inte packat upp haha bara det som kan hängas på galgar haha och det gjorde jag igår. Men ska ta nån dag när jag orkar. Just nu ligger våra resväskor på golvet med alla kläder i en hög!

Har fått en ny favorit med, Granatäpplejuice, kan inte sluta dricka det. Bra då att de säljer 3förp för 4 pund :)

Idag har jag även vart duktig och pluggat på min rast. Ska finslipa det lite och se så jag inte har glömt nåt imon sen får jag skicka det till Sverige. Det var min kökslärare som vill ha lite inrapportering om hur vi har det och då menar han att han inte vill veta hur mycket vi shoppar och fester utan hur praktiken och köket är haha :)

Nu ska jag och M och jag mysa med vårat svenska godis. Jag har en påse Polly kvar, blir nog lite granatäpplejucie till! Sen en film, vi kan dock inte bestämma oss!

Michaela var på Ikea idag igen och hon köpte nåt vi länge pratat om haha nya gardiner!

Greetings from England / H


Sov så gott!

Tyvärr somnade Michaelas farmor in inatt kl01 i svensk tid, hennes pappa ringde och berätta det imorses. Hon har bestämt sig för att åka hem till begravningen men hon skall inte till göteborg.. Dit vill hon inte... Hennes farmor bodde i Mariannelund så hon ska se om hon kan hitta ett flyg till Malmö eller Växsjö eller nåt. Kommer kännas knas att vara här utan henne. Men men vi får ta en dag i taget... Nu är det jobb som gäller, har rast nu till kl5 sen blir det att jobba igen och lördag-söndag sen äntligen kommer lite efterlängtad ledighet! :)

Varför?

Stod och jobbade i köket, klockan var la runt 21 och jag håller på att lägga upp och skicka ut förätterna på det sista bordet. Plötsligt ser jag Michaela stå i dörren med myskläderna och bara säger -Hon kommer dö inatt!
Hon hade fått reda på att hennes farmor var jättedålig nu och kommer nog inte klara natten som det ser ut nu. Head chef sa till mig att bara låta grejerna vara, han skickar ut resten gå ner och ta hand om henne. Hennes farmor har fått cancer i magen och det har även satt sig på äggstockarna... Om jag inte minns fel så var detta liknande som hände min farmor. Säger bara en sak om jag fick ändra en sak på denna jord, bara en så skulle det vara att ta bort cancern. Jag och M har suttit och pratat och druckit tea. Vi har pratat om minnen och så mycket roliga saker som möjligt, förstår att det är jobbigt för henne då hon inte kommer få chansen att säga hej då. Hon sa att hon kommer att åka hem för begravningen men hon kommer att komma tillbaka. Och det tycker jag är så starkt gjort av henne, frugan som hon kallar mig skall vara kvar här och ta hand om England medans hon är borta. Usch kommer kännas ensamt utan henne här. Vi kommer inte få besked om vad som händer inatt förräns imorgon så kan inte berätta mera nu. De vill inte förstöra natten för oss... M är dock ledig imon, själv jobbar man men får se vad som händer.

Jag undrar varför sånt här ska hända och det gick ju så himla fort hon fick ju reda på detta bara för nån dag sen. Livet är inte rättvist, det kommer det aldrig att vara det är sånt man får lära sig. Man måste ta smällar ibland, även om man inte tror det så överlever man.

Livet är för kort för att slösas bort!

M vi ska klara detta, vi klarar allt!

Greetings from England / H

Tjingeling!

Saknar er alla där hemma bara så ni vet! <3<3<3<3

Vi klarar detta!

Tisdag dåva!
Michaela fick tyvärr ett tråkigt samtal hemifrån idag, hennes pappa ringde och berätta att hennes farmor har fått cancer, och det är en väldigt stor tumör i magen så det kommer inte gå att operera henne. M skulle egentligen jobbat men hon bad om ledigt, hon kände att hon inte skulle klara av att jobba. Vi pratade massa och så och det kändes skönt att kunna säga att jag vet hur det känns för det vet jag, fick tillbaka massa hemska minnen och allt det där jobbiga som jag inte försöker tänka på kom tillbaka. Men M sa att hon är glad att hon är här med just mig då hon inte skulle klarat det annars. Och vi ska klara det om vi ska! Vi tog bussen in till stan för att komma ifrån allt lite, Michaela shoppade loss, och kan förstå henne för sånt får mig att må bättre. Jag köpte bara ett paraply och en stickad tröja då det börjar bli riktigt riktigt kallt här nu! Usch! Sen så åt vi jättegod mat på en italiensk restaurang och bara myste och pratade om allt mellan himmel och jord. Tog bussen tillbaka till Mallory, och det blev en mys kväll med tea, gifflar och kexchoklad... Pratat med Jack på msn oh himmel vad jag saknar honom! <3

Men nu blir det att sova, imon blir det att jobba. Har fått massa eget ansvar nu, i söndags fick jag vara helt själv på dessertavdelning och skicka ut alla desserter själv. haha om jag var nervös men det gick jättebra :)


Natti natt och ha det bäst!                                                                               111dagar kvar tills vi ska hem :S


Greetings from England / H

45dagar!

Heeej! Nu har jag vart väldigt dålig på att skriva men finns inte så mycket att berätta när man jobbar, Mitt liv är rätt simpelt när jag jobbar... Mitt schema är enkelt: Jag jobbar onsdag till söndag, 9-15-rast-17-22 (beror på stängning) Sen söndagar börjar jag 8... Så jag är alltid ledig måndag tisdag :) Så jag har ju haft två lediga dagar sen ja skrev sist.

Började med söndag kväll. Eva ville gärna hitta på nåt och komma ut från personalhuset då hon inte gjort nåt på två veckor så vi drog till the duke, tog en öl och blev väldigt hungriga så vi drog till Viallis och köpte varsin burgare. Sen så blev det Kelsey där vi spelade biljard (jag vann) hhihi och sen så blev det en kanna med Evas favorit drink, den kallas the eliminator haha och det är allt från vin, vodka, redbull, taboo, vit rom, martini, curaquo (stavning?) och apelsinjucie... Riktigt god var den. Efter det åkte vi hem igen till Mallory och det blev mys i rummet med Michaela som precis slutat, vi drack tea och kollade film.

Måndagen blev shopping i Birmingham med Claire, Jana, Eva och Ben... Köpte lite fina saker, smycken ett linne, en tröja, nagelack, bh med matchande trosa... Jag älskar england det finns massa fina bhar i min strl och de är inte svindyra eller tantiga haha... Måste köpa några innan jag åker hem. Vi åt sushi på rullbandstället och sen så tog vi tåget hem igen. Sen vänta vi på att Michaela skulle sluta, hon ville nämligen också se Kelsey och spela biljard och prova den drinken jag berätta om. Så vi åkte dit fast bara jag, Claire och Michaela... Vi delade på en kanna och även M gillade den, men sen så köpte vi Kopparbergs cider! Vi spelade biljard och sen blev det efterfest hos en kompis till Claire och lite annat folk. Vi begav oss hem vid fyra tiden haha då kröp jag ner i sängen för att skörda på farmville sen slockna jag direkt.

Greetings from England / H



RSS 2.0